Home Servicii Despre noi Contact
 

Alege

TIPARDTPFINISARI

 

Servicii

Pliante MARI in tiraje mici si medii

Pliante in formate mari (30x63cm; 30x84cm; 30x105cm s.a.m.d. chiar si pana la 11 metri lungime) si mici, personalizate (text si imagine), pe hartie/carton de la 80g/mp pana la 300g/mp, tiraje mici si medii.

Cataloage, brosuri si reviste

Gratie tiparului digital alimentat cu hartie/carton din bobina formatele atipice sunt usor de obtinut; calitatea, viteza de executie, personalizarea ne recomanda pentru realizarea de cataloage de prezentare, reviste, brosuri in tiraje mici si medii.

Mape

* in formate diverse (31x44cm; 31x63cm; s.a.m.d.); * personalizate; * celofanate matt si lucios (optional); * cu 1 big sau dublubig; * buzunar cu fante ptr. carti de vizita si CD-uri;

Calendare, flyere, invitatii, carti de vizita, foi cu antet, meniuri, tichete inseriate

Se pot tipari pe hartie/carton de la 80g/mp - 300g/mp matt si lucios; cu posibilitatea de a se celofana matt sau lucios; personaliza, inseria, perfora in cazul tichetelor

Afise

Formate diverse, maxim format este 32x1100 cm (imprimabil 30.7x1100 cm)

Bannere

 

Categorii

TIPAR
Tipar digital - imprimarea din calculator direct pe hartie, carton, pvc fara a mai fi nevoie de filme si placi; Permite personalizare (imagine si text) si inserierea documentelor... :: continuare ::
DTP
Departamentul DTP va ajuta in conceperea si realizarea grafica a documentelor Dvs., scanarea si prelucrarea imaginiilor pentru a putea fi tiparite pe tipar offset sau digital in functie de optiunea Dv... :: continuare ::
FINISARI
Calitatea operatiilor de finisare este foarte importanta pentru aspectul final al produsului tiparit. Noi am inteles acest lucru, si de accea am investit in masini de celofanat, brosat, taiat, faltuit... :: continuare ::
Home Servicii Despre noiContact
©2019 TIPAR DIGITAL. Toate drepturile rezervate
mxhost